Midsommarresa

Har packat lite för att dra iväg på en liten midsommarresa med familjen. Vi ska till Vimmerby till pappas morbror och hans fru. Tror det var 7-8 år sedan jag träffade dem senast. Vad jag kommer ihåg.
Blir midsommar lunch imorgon och redan på kvällen blir det hemfärd igen. Reser iväg med vår husbil, för första gången. Det ska bli sjukt kul och härligt att komma iväg lite.
 
Vad ska ni hitta på med i midsommar? :)

Kommentarer
Postat av: erika

Hej!
Hur är det att jobba som personlig assistent?
Jag börjar andra året på Barn & fritidsprogrammet till hösten, & har funderat på att jobba som personlig assistent när jag tagit studenten 2014.
Hade varit kul med ett svar :)

Svar: Hejsan!Jag har nyligen börjat jobba som det, och går som sommarvikarie. Men jag tycker det är ett bra jobb och det är roligt och intressant. Vill man jobba med människor och hjälpa dem, rekomenderar jag det verkligen. Det finns ju olika "svåra handikapp" eller vad man ska kalla det. När man säker jobb som det, blir man ihopa matchad med en brukare som har ungefär samma personlighet och intressen som en själv. Som t.ex. är inte mitt jobb något fysiskt ansträngande då min brukare har ett hjärtfel, och är ändå rellativt frisk och klarar sig mycket själv. Men det kan va lite psykiskt jobbigt att jobba hemma hos en familj, men det finns många fler fördelar :) Hoppas mitt svar duger :) kram!
Jessica None

2012-06-25 @ 17:12:33
URL: http://erikasalo.blogg.se
Postat av: Malin Falk

Sv: Jag är inte direkt någon läslus så efter ca 20 sidor la jag undan boken och har inte plockat fram den sen dess, så kan tyvärr inte uttala mig om ifall den är bra eller inte, men googla titeln och avgör själv! :)

Kram

2012-06-27 @ 22:30:43
URL: http://klafnilam.blogg.se/
Postat av: M I M M I

Fin blogg! Kolla gärna in min, ska försöka komma upp till 100 läsare ;)

Svar: tack tack fina du :)
Jessica None

2012-06-28 @ 01:56:58
URL: http://www.minimuffin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0